Particulieren

Particulieren prive detective Limburg

Alimentatie onderzoek, samenwonen ex-partner

Woont uw ex-partner weer samen? Heeft uw ex-partner een nieuwe baan? Wellicht kunt u door onderzoek van RBZ stoppen met het betalen van partneralimentatie. RBZ voert discreet onderzoek uit. De bevindingen zijn rechtsgeldig. Reeds vele dossiers zijn met succes afgerond. Meer informatie >

 

Oplichting

Bent u slachtoffer van oplichting? RBZ zoekt voor u uit wat de verhaalmogelijkheden zijn. Onderzoek door een ervaren privédetective is doeltreffend bij oplichting zaken.

 

Kidnapping 

Ook bij kidnapping kan RBZ u van dienst zijn. Bij kidnapping is het belangrijk snel en bekwaam onderzoek te laten verrichten. RBZ beschikt over de nodige expertise. Werkgebied: Internationaal.

 

Overspel aantonen 

Verdenkt u uw partner van vreemdgaan? Heeft u aanwijzingen of vermoedens van overspel? RBZ zoekt dit tot op de bodem uit en levert u het sluitend bewijsmateriaal.

 

Activiteitenonderzoek 

Hierbij kan het gaan om het aantonen van werkgever, vaststellen van adresgegevens, vaststellen van relatie, is degene wel wie hij zegt dat hij is? Onze privédetectives zoeken dit graag voor u uit. Ook wanneer uw advocaat aanvulling van een reeds lopend dossier wenst.

 

Meer prive detective onderzoek op aanvraag.

RBZ recherche verricht in principe alle mogelijke recherche en prive detective onderzoeken, mits deze geen raakvlak hebben met georganiseerde criminaliteit en binnen de wetgeving vallen. Met elk onderzoek wordt er rekening gehouden met de privacy gedragscode en wordt er gekeken of een onderzoek proportioneel is, met zorg voor alle betrokkenen. RBZ recherche werkt uitsluitend met gediplomeerde particulier rechercheurs.

Staat het gewenste onderzoek er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

RBZ recherche heeft tevens een heldere opbouw van de onderzoekskosten, zodat u weet waar u aan toe bent.

Maak een afspraak

Prive Detective Limburg

Heeft u interesse in onze diensten? Heeft u vragen? Of wilt een een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Tel. 046 7112182

Mail. info@rbz-recherche.nl

RBZ Recherche is door het Ministerie van Justitie erkend Recherche Bureau. RBZ Recherche werkt onder vergunningsnummer POB 1107 en is ingeschreven bij de KvK onder nummer 14094827

Wenst u een afspraak te maken?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Ervaringen RBZ Recherche