Bedrijven

Bedrijfsrecherche Limburg

Bedrijfsrecherche

RBZ bedrijfsrecherche heeft ruime ervaring in het leveren van bedrijfsrecherchediensten. De aanpak hiervan gebeurt uiterst discreet en op professionele wijze, waarbij wij altijd rekening houden met uw bedrijfsvoering. Onderstaand enkele diensten die wij voor u kunnen leveren. Staat het gewenste onderzoek hier niet bij, neem gerust contact op met RBZ, wij kunnen u adviseren en een onderzoek op maat afstemmen. Alle onderzoeken worden uitgevoerd conform de wet en regelgeving van particuliere recherchebureaus (WPBR). Het aangeleverde bewijs is dan ook rechtsgeldig. Onze bedrijfsrechercheurs en prive detective medewerkers beschikken te allen tijde over een recherchepas en toestemming van Politie en Justitie.

 

Bedrijfdiefstal in- of extern

Het komt veelvuldig voor dat bedrijven slachtoffer worden van interne diefstal. Hierbij valt te denken aan eigen medewerkers of buitenstaanders. Of het nu gaat om diefstal van geld of goederen RBZ zoekt dit voor u uit en geeft advies om herhaling te voorkomen.

 

U bent slachtoffer van afpersing

Bent u, of uw bedrijf, slachtoffer van afpersing? Neem contact op met RBZ. Wij zorgen voor een passende oplossing.

 

Afluisterapparatuur opsporen

Verborgen afluisterapparatuur komt vaker voor dan gedacht. Heeft u het vermoeden dat er informatie uit uw bedrijf lekt? Neem dan contact met ons op.

 

Bedrijfsfraude

Bedrijfsfraude is een sterk groeiend probleem. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om een vertegenwoordiger die zich niet aan de gemaakte afspraken houdt, of een medewerker die zich niet aan het concurrentiebeding houdt. RBZ onderzoekt dit grondig voor u. Ook op het gebied van preventieve fraudebestrijding kunnen wij u van dienst zijn.

 

Antecedentenonderzoek

Bent u voornemens om een medewerker aan te stellen, maar heeft u twijfels over de betrouwbaarheid van deze persoon? Wij zoeken uit of u met een betrouwbaar en bekwaam persoon te maken heeft. Zeker in tijden van economische crisis komt het regelmatig voor dat sollicitanten onjuiste informatie geven.

 

Kredietwaardigheid onderzoek

Voor een goed inzicht in kredietwaardigheid van uw zakenpartner kan RBZ voor u een kredietcontrole uitvoeren. Zo weet u met wie u zaken doet en voorkomt u onaangename verrassingen nadien.

 

Spionage camera’s en trace apparatuur

Ook voor het plaatsen van onzichtbare camera’s en spionage apparatuur kan RBZ u van dienst zijn. Tevens is het mogelijk een voertuig op afstand te volgen door het plaatsen van “track and trace” apparatuur. Hierbij valt te denken aan een bedrijfsauto of leaseauto.

 

Opsporing van kunst, goederen of geld

Het is mogelijk om via een onderzoek bezittingen bij de rechtmatige eigenaar terug te bezorgen.

 

Uitkerings- en verzekeringsfraude

RBZ onderzoekt voor u of een geclaimde schade of uitkering terecht wordt geclaimd. Het komt vaak voor dat er een situatie geschetst wordt die puur theoretisch tot uitkering lijdt. RBZ onderzoekt voor u of deze situatie wel echt heeft plaatsgevonden.

 

Ziekteverzuim werknemer

Is de werknemer die zich heeft ziek gemeld echt ziek? Of is hij bezig zijn hobby uit te voeren? Bij twijfels zoekt RBZ dit voor u uit. Tevens leveren wij sluitend bewijs. Het ziekteverzuimbeleid van RBZ is doeltreffend en kostenbesparend voor uw onderneming. RBZ adviseert en geeft advies over eventueel te nemen maatregelen.

 

Tijdfraude

Tijdfraude is een probleem dat vrijwel in elke sector voorkomt. Onterecht ziekteverzuim kan immers ook geschaard worden onder tijdfraude. Men levert geen prestatie voor het bedrijf, maar het salaris wordt toch aan de werknemer doorbetaald. De kosten bij onterecht ziekteverzuim kunnen hoog oplopen. Ofwel het onterecht claimen van niet gewerkte uren aan de werkgever. Gebrek aan controle kan een oorzaak zijn van tijdfraude met als risico dat tijdfraude alleen maar toeneemt. Meer informatie

Maak een afspraak

Bedrijfsrecherche Limburg

Heeft u interesse in onze diensten? Heeft u vragen? Of wilt een een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Tel. 046 7112182

Mail. info@rbz-recherche.nl

RBZ Recherche is door het Ministerie van Justitie erkend Recherche Bureau. RBZ Recherche werkt onder vergunningsnummer POB 1107 en is ingeschreven bij de KvK onder nummer 14094827

Wenst u een afspraak te maken?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Ervaringen RBZ Recherche