Alimentatie onderzoek

Alimentatie onderzoek, samenwonen ex-partner

Wilt u stoppen met partneralimentatie te betalen? Als u het vermoeden heeft dat uw ex-partner samenwoont met een ander, dan is het zeer waarschijnlijk dat u door tussenkomst van RBZ-recherche op een rechtmatige manier van uw partneralimentatie af komt. Met hulp van ervaren privé detectives zal er een dossier worden opgebouwd waarin bewijs wordt verzameld dat er sprake is van samenwoning. Het aantonen van ‘samenwonen als waren men gehuwd’ is een specialiteit van RBZ. Dit is een gespecialiseerd onderzoek dat alleen kan worden uitgevoerd door een ervaren en gediplomeerde privé detective. Het bewijsmateriaal is rechtsgeldig. Ons recherchebureau heeft een vergunning van Justitie. Als de partneralimentatie eenmaal is gestopt, dan is dit voor altijd. Eventueel samen met een ervaren familierecht advocaat staan wij u bij in dit proces. Onderzoek naar alimentatiefraude in Limburg of Brabant is mogelijk. Onze privé detective staat u graag vrijblijvend te woord. Ook als uw ex partner een gewijzigd inkomen heeft, kan Recherchebureau RBZ dit voor u uitzoeken. Vaak wordt dit verzwegen of worden de inkomsten niet opgegeven. Ook dit kan van invloed zijn op de hoogte van de partneralimentatie. Dus: Woont uw ex-partner weer samen? Of heeft uw ex-partner een nieuwe baan? Inmiddels hebben de detectives van RBZ al meer dan 50 dossiers met succes afgesloten en de alimentatie zodoende kunnen stoppen of reduceren. Tijdens een intakegesprek krijgt u van RBZ een eerlijk advies en kunnen de kosten van onderzoek worden uitgerekend.

 

Enkele tips wanneer u vermoedens heeft dat uw ex-partner samenwoont:

  • Spreek uw vermoeden niet uit. Hiermee waarschuwt u uw ex-partner. Het is in dit geval beter om contact op te nemen met een privé detective om de situatie te bespreken.
  • Ga niet zelf aan de slag. U heeft maar 1 kans om een onderzoek uit te voeren. Laat dit over aan een erkend recherchebureau met ervaring en vergunning.
  • Check het recherchebureau op vergunning (POB nummer) en vraag gerust naar het legitimatiebewijs van de privé detective waarmee u spreekt. Elke privé detective beschikt over een recherchepas.

 

Heeft u een eigen advocaat, laat deze gerust contact opnemen met RBZ-recherche.

Maak een afspraak

Prive Detective Limburg

Heeft u interesse in onze diensten? Heeft u vragen? Of wilt een een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Tel. 046 7112182

Mail. info@rbz-recherche.nl

RBZ Recherche is door het Ministerie van Justitie erkend Recherche Bureau. RBZ Recherche werkt onder vergunningsnummer POB 1107 en is ingeschreven bij de KvK onder nummer 14094827

Wenst u een afspraak te maken?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Ervaringen RBZ Recherche